Chương trình trải nghiệm khoá học miễn phí

Xin chào Quý phụ huynh !

Nhà trường sẽ tổ chức một buổi học trải nghiệm miễn phí các tiết học bổ ích (tiếng Anh, Toán…) qua các trò chơi vui nhộn để nhận biết tiếng Trung và các trò chơi hấp dẫn khác sẽ kết nối giữa phụ huynh học sinh nhà trường lại với nhau.

Cơ hội để Chúng ta gắn kết tình cảm, hiểu rõ nhau hơn nữa.

Chúng tôi sẽ từ từ bật mí cho mọi người biết nhé!

Xin chào Quý phụ huynh !

Cơ hội để Chúng ta gắn kết tình cảm, hiểu rõ nhau hơn nữa.

Chúng tôi sẽ từ từ bật mí cho mọi người biết nhé!

Các bậc phụ huynh hãy nhanh chóng quét mã vạch báo danh nào!

各位家長,大家好!

學校會舉行一個免費體驗課程活動,內容受益匪淺(英語,數學), 通過各種有趣的遊戲類型,學生可以認識漢字,還有其他的活動幫助拉進家長 、孩子和學校的距離。

這是一個很好的機會,讓家庭更團結,增進彼此的感情,讓父母更了解自己的孩子。

想知道更多活動內容嗎?

各位家長還猶豫什麼呢?盡快掃碼報名吧!!!

Dear Parents!

VHIS, Viet Hoa International School, is going to hold All Free learning activities (8/7), English/Math & Science/Group Games included. Through a variety of interesting types of games, students can not only learn basic skills for teamwork and communication but also easily recognize simple Chinese characters and English words. These activities also can help parents understand what their children can learn in school. Moreover, this is a great opportunity for parents to strengthen the relationships with their children and let parents know their children much better.

Let us show you more in our activities!!!

Parents, please don’t hesitate and scan the QR code to register as soon as possible!!!